top of page
Miniemenorkest

MINIEMENORKEST

Jong geleerd, oud gedaan...

… Want in het Miniemenorkest, het jongste orkest van onze vereniging, spelen alle muzikanten die net begonnen zijn met het bespelen van een instrument. Zodra muzikanten 1 jaar spelen, zijn ze welkom om in dit orkest het samenspel te komen ontdekken. 

 

Net zoals het Jeugdorkest, staan de Miniemen onder leiding van Jenny Verhoeven. Bij dit orkest wordt het accent gelegd op samenspel en ontdekken hoe ieder instrument klinkt en welke rol die innemen in een orkest. Ook de Miniemen kan je spotten op ons jaarconcert ‘Concordia in Kadans’ en op het themaconcert dat ieder jaar plaatsvindt in het voorjaar.

 

Het Miniemenorkest repeteert iedere vrijdag van 18u tot 18u45.

Jeugdorkest Concordia 2023

Jenny Verhoeven

Jenny is afkomstig uit Heerle en heeft al heel wat mooie ervaringen op haar palmares staan. Van jongs af aan is ze al gebeten door muziek. Haar eerste ervaring met een muziekvereniging was bij het Malletkorps “Oranje”, een drumband. Ze haalde haar instructeursdiploma en gaf vervolgens les aan het melodisch slagwerk. In die tijd werd ze ook lid van Harmonie St. Cecilia in Huijbergen en Harmonie de Hoop in Ossendrecht, waar ze altsaxofoon speelde.

Concordia zoekt muzikaal talent

Speel je cello, contrabas, dwarsfluit, euphonium, fagot, hobo, hoorn, klarinet, saxofoon, slagwerk, trombone, trompet, cornet of tuba?

Kom dan gerust eens een repetitie bijwonen! 

Zaal Concordia - Bosduinstraat 5, 2990 Wuustwezel (Gooreind)

bottom of page