top of page
Jeugdorkest Concordia

JEUGDORKEST

Het jeugdorkest als opmaat voor het echte werk.

Muzikanten die 3 à 4 jaar spelen, stromen door naar het jeugdorkest. Concordianen die al wat muziekervaring in de vingers hebben, werken samen verder aan de ontwikkeling van hun samenspel. 

 

Sinds 2023 staat het Jeugdorkest onder leiding van Jenny Verhoeven. Ze wil het jong muzikaal talent dat bruist in Concordia iets bijleren over samenspel door hen een basis aan te leren van verschillende stijlen. Door veel repetities, verbinding tussen de muzikanten en hard werken, is het jeugdorkest in staat om heuse concertstukken te brengen.

 

Zo kan je hen bijvoorbeeld ieder jaar komen bewonderen op ons jaarconcert ‘Concordia In Kadans’, maar ook in het voorjaar laten ze hun instrumenten klinken op een jaarlijks themaconcert in eigen zaal. 

 

Buiten de repetities vormt het jeugdorkest een hechte vriendengroep. Door kampen, vakantie-activiteiten en uitstappen die georganiseerd worden door het Jeugdbestuur kunnen ze elkaar beter leren kennen en zorgen we voor nog meer verbinding.

 

Het Jeugdorkest repeteert elke vrijdag van 19u tot 20u in zaal Concordia.

Jeugdorkest Concordia 2023

Jenny Verhoeven

Jenny is afkomstig uit Heerle en heeft al heel wat mooie ervaringen op haar palmares staan. Van jongs af aan is ze al gebeten door muziek. Haar eerste ervaring met een muziekvereniging was bij het Malletkorps “Oranje”, een drumband. Ze haalde haar instructeursdiploma en gaf vervolgens les aan het melodisch slagwerk. In die tijd werd ze ook lid van Harmonie St. Cecilia in Huijbergen en Harmonie de Hoop in Ossendrecht, waar ze altsaxofoon speelde.

Concordia zoekt muzikaal talent

Speel je cello, contrabas, dwarsfluit, euphonium, fagot, hobo, hoorn, klarinet, saxofoon, slagwerk, trombone, trompet, cornet of tuba?

Kom dan gerust eens een repetitie bijwonen! 

Zaal Concordia - Bosduinstraat 5, 2990 Wuustwezel (Gooreind)

bottom of page