top of page
Concordia In Kadans 2019

HARMONIEOrkest

Een bom van klank vol karakter.

Sinds onze opstart in 1906 als bescheiden dorpsharmonie, groeiden we uit tot een dynamisch orkest in ere-afdeling, rijk aan gepassioneerde muzikanten. Samen met onze dirigent Lars Corijn streven we ernaar om continu te blijven bouwen aan onze klank, met het belang van een sterk verenigingsleven hoog in het vaandel. 

 

Om speelplezier voor elke muzikant te garanderen, staat er steeds een breed scala aan muziekrepertoire op onze pupiter. Van uitdagende concoursstukken en klassieke concertwerken tot eigentijdse en lichte popmuziek, we gaan geen enkele muzikale uitdaging uit de weg. 

 

Ieder jaar kunnen luisteraars rekenen op een aantal vaste concerten, maar we smijten ons ook volledig in nieuwe producties. Zo is ons jaarconcert 'Concordia in Kadans' een vaste waarde in ons muzikaal programma. We geven onze drie orkesten dan de kans om te tonen wat ze in hun mars hebben en vieren samen met jullie het einde van een muzikaal werkjaar. Om de twee jaar zorgen we ook voor een waar spektakel met ‘Concordia Pronkt’, waar we onze luisteraars trakteren op een Proms-achtige ervaring.

DSCF4451_edited.jpg

Lars Corijn

Sinds 2023 staat het harmonieorkest onder leiding van Lars Corijn.

Lars Corijn (1996°) studeerde af als tenor, dirigent en docent directie aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen, waar hij studeerde bij Gary Jankowski (klassieke zang), Luc Anthonis (koordirectie) en Steven Verhaert (orkestdirectie). Al tijdens zijn studies werkte hij regelmatig als freelance zanger bij gerenommeerde huizen als het Opera Ballet Vlaanderen in Antwerpen en Gent, het Vlaams Radio Koor en de Munt in Brussel. Als solist zong hij rollen in Die Zauberflöte, Albert Herring, Dido and Aeneas, Prisoner of the State en vele andere.

Concordia zoekt muzikaal talent

Speel je cello, contrabas, dwarsfluit, euphonium, fagot, hobo, hoorn, klarinet, saxofoon, slagwerk, trombone, trompet, cornet of tuba?

Kom dan gerust eens een repetitie bijwonen! 

Zaal Concordia - Bosduinstraat 5, 2990 Wuustwezel (Gooreind)

bottom of page